Het kan weer! De eerste zondag van mei organiseert motortoerclub d’n Blaospijp traditiegetrouw haar BBQ-rit. Na een gratis kopje koffie start je zondag 1 mei met de speciaal voor deze dag uitgezette rit van ongeveer 200 kilometer. Deze prachtige rit vertrekt voor de 24e keer bij café Roothans, Dorpstraat 132 te Leende. De route gaat dit jaar in oostelijke richting, naar Midden Limburg en Duitsland. M.T.C. d’n Blaospijp hoopt je als liefhebber van motorrijden 1 mei te ontvangen en ziet jouw voorinschrijving graag tegemoet.

Traditionele broodjesstop dit jaar in omgeving Venlo
Motorrijders laat je niet weerhouden en kom gezellig meerijden met deze toertocht. Heerlijk dat het weer kan toch?! Je rijdt in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je wilt. Ongeveer halverwege richt M.T.C. d’n Blaospijp speciaal voor de deelnemers een ‘traditionele broodjesstop’ in. Hier krijg je je lunchpakketje en staan koffie, thee, chocomelk en jus d’orange klaar. Deze stop vind je dit jaar in de omgeving van Venlo. De prachtige route van ongeveer 200 kilometer loopt ook een stukje door Duitsland, dus denk aan je groene kaart en identiteitsbewijs.

Bij terugkomst in Leende kan hopelijk teruggekeken worden op een gezellige, zonnige motordag. Op een mooie route over weggetjes waar je misschien nog nooit was geweest. De goed verzorgde barbecue die -tegen betaling- klaarstaat, vormt een goede bodem voor de terugreis of een avondje doorzakken bij café Roothans.

Voorinschrijving verplicht
Deelname is uitsluitend mogelijk via voorinschrijving tot en met woensdag 27 april. Kies voor het gemak van online inschrijven via https://www.blaospijp.nl/bbq-rit/. Of schrijf in bij café Roothans (woensdag gesloten) of 4Bikers&Bikes, respectievelijk Dorpstraat 132 of Strijperdijk 3D te Leende.

De kosten van de toerrit inclusief koffie bij ontvangst en de lunch, bedragen slechts 6 euro per persoon. Voor de barbecue betaal je 14 euro per persoon. De route op GPS (GPX-bestand) krijg je vooraf toegestuurd. De bonnen voor de lunchstop en de barbecue krijg je op de dag zelf. Je start de prachtige motorroute op zondag 1 mei tussen 09.30 en 10.30 uur bij Café Roothans in Leende.