Een jubileum! De eerste zondag van mei organiseert motortoerclub d’n Blaospijp haar 25e BBQ-rit. Na een gratis kopje koffie of thee start je zondag 7 mei met de speciaal voor deze dag uitgezette rit van ongeveer 200 kilometer. Deze prachtige rit vertrekt traditiegetrouw bij café Roothans, Dorpstraat 132 te Leende. De route gaat dit jaar door de Kempen en de Meijerij. M.T.C. d’n Blaospijp hoopt je als liefhebber van motorrijden 7 mei te ontvangen en ziet jouw voorinschrijving voor deze jubileumeditie graag tegemoet.

Traditionele broodjesstop met wat extra’s dit jaar aan rand van de Kampina

Deze motortoertocht rijd je in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als jij wilt. Ongeveer halverwege richt M.T.C. d’n Blaospijp speciaal voor de deelnemers een ‘traditionele broodjesstop’ in. Hier krijg je je lunchpakketje en staan koffie, thee, chocomelk en jus d’orange klaar. En je mag dit jaar aan de rand van de Kampina zelfs op iets extra’s rekenen vanwege het jubileum! 

Bij terugkomst in Leende kan hopelijk teruggekeken worden op een gezellige, zonnige motordag. Op een mooie route over weggetjes waar je misschien nog nooit was geweest. De goed verzorgde barbecue die -tegen betaling- klaarstaat, vormt een goede bodem voor de terugreis of een avondje doorzakken bij café Roothans. 

Voorinschrijving verplicht

Deelname is uitsluitend mogelijk via voorinschrijving tot en met woensdag 3 mei. Kies voor het gemak van online inschrijven via de website www.blaospijp.nl. Of schrijf in bij café Roothans (woensdag gesloten) of 4Bikers&Bikes, te vinden in Leende op Dorpstraat 132 of Strijperdijk 3D. 

De kosten van de toerrit met koffie/thee bij ontvangst en de ‘traditionele broodjesstop met wat extra’s vanwege het jubileum, bedragen slechts 7 euro per persoon. Voor de barbecue betaal je aanvullend 15 euro per persoon. De route op GPS (GPX-bestand) krijg je vooraf toegestuurd. De bonnen voor de lunchstop en de barbecue krijg je op de dag zelf. Je start de prachtige motorroute op zondag 7 mei tussen 09.30 en 10.30 uur bij Café Roothans in Leende.