NIEUW BESTUUR MTC D’N Blaospijp

Tijdens de algemene ledenvergadering van motortoerclub d’n Blaospijp zijn 2 nieuwe bestuursleden geïnstalleerd en een nieuwe voorzitter benoemd. Het bestuur bestaat nu uit: Franz Vermunt (voorzitter), Mieke van Hastenberg (secretaris), Niek Liebregts (penningmeester), Nico van Laarhoven en Bert Noten.

Motortoerclub d´n Blaospijp

Motortoerclub d´n Blaospijp vierde afgelopen jaar haar 25 jarig jubileum. Vandaag telt M.T.C. d’n Blaospijp 56 leden. De meesten komen uiteraard uit Leende, maar er zijn ook buitendorpse leden. Het zijn grotendeels plezierrijders, maar er zijn ook echte kilometervreters bij. Zo kent de club ook leden die hun motor dagelijks gebruiken en leden die hun vakantie op de motor doorbrengen.

Nieuwe voorzitter: Franz Vermunt

Franz Vermunt (1973) is vrijdag 3 maart 2023 geïnstalleerd als ‘nieuwe’ voorzitter. Hij is de opvolger van Quint Schellekes die na 5 jaar de voorzittershamer (terug) overdraagt. Franz is geboren in Eindhoven en woont allang tijd in Leende. Hij was al eerder 11 jaar voorzitter van deze prachtige club en neemt nu een jaar om weer een opvolger klaar te stomen.

“Het is een prachtige vereniging. Behalve onze maandelijkse contactavonden in café Roothans organiseren we als club ook allerlei activiteiten. Denk aan clubritten, weekendjes weg en feestavonden. Vrijheid-blijheid staat bij ons voorop. Toch hoeven we als bestuur maar in onze handen te klappen en de leden staan klaar. Daarbij nemen onze commissies bovendien veel werk uit handen.”

Nieuw bestuurslid

Naast de nieuwe voorzitter, werd er ook nog een nieuw bestuurslid geïnstalleerd: Nico van Laarhoven. Daarmee heeft M.T.C. d’n Blaospijp weer een 5-tallig bestuur.

Jubilarissen

Dit jaar kent de vereniging 5 jubilarissen. Voorzitter en feliciteert de jubilarissen. Franz Vermunt, Joost Jutten en Jos van Velthoven krijgen een bierglas uitgereikt van de voorzitter. Mike van Heesch en Ton Snelders krijgen dit op een later moment vanwege hun afwezigheid. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!