NIEUW BESTUUR MTC D’N Blaospijp

Gisteren (vrijdag 16 februari, red.) zijn tijdens de algemene ledenvergadering van motortoerclub d’n Blaospijp 2 nieuwe bestuursleden geïnstalleerd en een nieuwe voorzitter benoemd. Het bestuur bestaat nu uit: Quint Schellekens (voorzitter), Mieke van Hastenberg (secretaris), Marc van de Kerkhof (penningmeester), Toon Dierking en Bert Noten.

Motortoerclub d´n Blaospijp

Motortoerclub d´n Blaospijp vierde afgelopen jaar haar 25 jarig jubileum. Vandaag telt M.T.C. d’n Blaospijp exact 70 leden. De meesten komen uiteraard uit Leende, maar er zijn ook buitendorpse leden. Het zijn grotendeels plezierrijders, maar er zijn ook echte kilometervreters bij. Zo kent de club ook leden die hun motor dagelijks gebruiken en leden die hun vakantie op de motor doorbrengen.

Franz draagt voorzittershamer over aan Quint

Nieuwe voorzitter: Quint Schellekens

Quint Schellekens (1973) is vrijdag 16 februari geïnstalleerd als nieuwe voorzitter. Hij is de opvolger van Franz Vermunt die na 11 jaar de voorzittershamer overdraagt. Quint is geboren en getogen in Leende. Hij is al langer lid van de vereniging dan dat hij zijn motorrijbewijs heeft. En geeft niet graag toe, dat hij dat al vele jaren eerder had moeten halen… Quint is sinds 2016 bestuurslid van M.T.C. d’n Blaospijp en nauw betrokken bij het uitzetten van de BBQ-rit, die dit jaar zal plaatsvinden op zondag 6 mei.

“Het is een prachtige vereniging. Behalve onze maandelijkse contactavonden in café Roothans organiseren we als club ook allerlei activiteiten. Denk aan clubritten, weekendjes weg en feestavonden. Vrijheid-blijheid staat bij ons voorop. Toch hoeven we als bestuur maar in onze handen te klappen en de leden staan klaar. Daarbij nemen onze commissie bovendien veel werk uit handen.”

Nieuwe penningmeester en bestuurslid

Naast de nieuwe voorzitter, werden er ook nog 2 andere bestuursleden geïnstalleerd: Marc van de Kerkhof (1977) is de nieuwe penningmeester. En Bert Noten (1964) is toegetreden als bestuurslid. Daarmee heeft M.T.C. d’n Blaospijp weer een 5-tallig bestuur. En bestaat ze hopelijk nog minimaal 25 jaar.