Mar 30, 2017

Paasshow bij Joppen Motoren


Joppen Motoren is een van de sponsoren van motortoerclub d’n Blaospijp en als extra een van de sponsoren tijdens het jubileumjaar. Op maandag 17 april zijn er diverse leden van de motorclub actief als vrijwilliger bij de jaarlijkse Paasshow van Joppen Motoren.

Motoren en accessoires

Het is alweer de 31ste editie van deze Paasshow. De motorzaak en de shop van 4 Bikers and Bikes zijn open. Hier kan men terecht voor alles wat betreft motoren en accessoires zoals banden, helmen, gehoorbescherming, kleding en onderdelen.

Deze dag wordt elk jaar druk bezocht door vele honderden enthousiaste bezoekers en liefhebbers van motoren. Niet alleen door bezoekers uit de directe omgeving, maar ook van verder weg weet jong en oud Joppen Motoren te vinden voor dit jaarlijks terugkerende paasevenement.

Sensatie gegarandeerd!

Ook buiten zal er dit jaar weer van alles te zien en doen zijn: Er is een vermogenstestbank aanwezig, waarop ook het vermogen van jouw eigen motorfiets te testen is. Om je vaardigheden te trainen is er een Wheelie simulator om te leren op het achterwiel te rijden. En als extra bezienswaardigheid staan er dit jaar een heuse dragracer in vol ornaat en een racer met zijspan tentoongesteld. Als het meezit dan zullen deze prachtige machines ook ten gehore worden gebracht. Zorg op dat moment voor voldoende afstand of zorg voor gehoorbescherming!

De live muziek wordt dit jaar verzorgd door de muziekband Brassta! uit Soerendonk. Vanzelfsprekend wordt ook voor de inwendige mens gezorgd, er is een barbecue en een tap aanwezig.

Tweede Paasdag vanaf 10 uur

Kom maandag 17 april (tweede paasdag) naar Joppen Motoren, profiteer van de diverse acties en ervaar zelf de sfeer!
Joppen Motoren is gelegen aan de Strijperdijk 3d in Leende en de Paasshow begint om 10.00 uur.

---

Dit artikel is verschenen in de 2e Jubelnieuwsbrief van M.T.C. d'n Blaospijp.