May 5, 2017

Jubileumfeest 1 juli


25-jarig jubileum

Vandaag telt M.T.C. d'n Blaospijp ongeveer 75 leden, waarvan 6 jubilarissen. Het begon namelijk allemaal officieel op 21 februari 1992. Dat 25-jarig jubileum moet gevierd worden!

Viering zaterdag 1 juli

Dat M.T.C. d’n Blaospijp in 2017 het 25 jarige bestaan viert zal inmiddels bekend zijn. De grootste viering hiervan vindt plaats op 1 juli 2017 welke gedeeltelijk open en gedeeltelijk besloten gevierd wordt.De leden van de club krijgen dit weekend samen met het clubblad de uitnodiging binnen voor deze feestdag welke bestaat uit een aantal onderdelen.

Toerrit (besloten)

Het zal bekend zijn dat M.T.C. staat voor MotorToerClub dus is het logisch dat op de feestdag een toerrit verreden wordt. De leden zullen omstreeks 14:00 verzamelen bij het clubhuis Café Roothans voor deze gezamenlijke toerrit. Na terugkomst zullen de leden hun motorfiets weer netjes in de stalling zetten om te starten met de feestelijkheden.

Diner (besloten)

Een gezamenlijk besloten diner met leden en partners volgt in het begin van de avond in het clubhuis. Dit diner wordt om 18:00 uur georganiseerd door Slagerij van Alphen welke goed bekend staat binnen de M.T.C. vanwege de jaarlijkse verzorging van het katerontbijt.

Feestavond

De feestavond gaat formeel van start om 21:00 in de feesttent. Deze feestavond wordt muzikaal omlijst door de plaatselijke feestband Dinges: een gezellige vier-mans formatie alléén voor gezellige feesten! Ontstaan uit een vriendschap van muzikanten zijn de drie Brabanders in combinatie met een echte Achterhoeker een unieke combinatie gezelligheid! Iedereen is uitgenodigd voor deze feestavond bij Café Roothans in Leende.